Эпоха

Услаўленне тырана - гэта грэх.
Скрозь пальцы льюць чужую кроў.
Дзёснамі спрабуючы раскалоць арэх,
Заплюшчваючы вочы, не бачыш ізноў.

Эпоха хлуслівых ісцін трызнення,
Сход памерлай цішыні.
Чакаеш шчырасці імгнення,
Узняцця душэўнай глыбіні.

Але нічога не зрабіць супраць.
І не спрабуй рабіць за.
Не трэба на понт браць,
Лепш адразу паслаць на.

На кожным схіле абрыў,
Няшчасці чакаюць нашу эпоху.
Кожны дзень эмацыйны зрыў,
А на людзей усё неяк поху.....

(Хацько Максім 18.08.2015)


Рецензии
Цікавая думка, цікавы тэкст. Закранула. Поспехаў!

Ли Чень Дао   21.08.2015 22:19     Заявить о нарушении
Дзякуй

Макс Хот   27.08.2015 00:05   Заявить о нарушении