Лужына вады

У чалавеку так багата вады!
Яе больш, чым мяса з косткамі.
Але вы кропля ў коле грамады,
Хоць і дацэнты з прафесарамі.

Хто крочыць па жыцці без справы,
Не марыць, не чуе бяды,
Зараз лёс думае што вы -
Проста хадзячая лужына вады.

(Хацько Максім 06.07.2015)

В человеке так много воды!
Ее больше, чем мяса с костями.
Но вы капля в кругу общины,
Хоть и доценты с профессорами.

Кто шагает по жизни без дела,
Не мечтает, не слышит беды,
Судьба за вас решила,
Что вы ходячая лужа воды.

(Хатько Максим 06.07.2015)


Рецензии