М1сяченьку

Місяченьку – серпень милий,
             Мій найліпший, дорогий!
Відлітаєш легкокрилий?!
             Повертайся сокіл мій!

Бо ж без тебе вже і сумно,
             Пустка в серці, на душі!
Все одно ми не розлучні,
             Народилась я в тобі!

Щедрий, добрий, мій жаданий,
             Щастя, доленька моя!
До побачення коханий,
             Виглядатиму щодня!!!


Рецензии
Удалось! Нежно, искренне и доходит до сердца...
Творческих успехов!

Сергей Чудов   29.08.2015 13:01     Заявить о нарушении