Мiй генерал

Всі шляхи ведуть до тебе,
Ти - Рим, ти сам імператор.
О, великий диктатор!
Мій генерал, верховний оратор,
Головний полководець, першопроходець,
Святий місіонер, кращий легіонер.

31.07.15


Рецензии