Ты идешь в объятьях ветра - укр

Ти ідеш в обіймах вітру,       
В бризках сонячного світла,
І коли повз мене
Понад землею ти пливеш,
Я від щастя завмираю весь,
Серце птахою у небі десь,
Коли повз мене,
Коли повз мене ти пливеш.

М-м-м, як тебе я кохаю!
Як підійти - я не знаю,
Як в твої глянути очі,
І серцем, що ніжно співа,
Сказати потрібні слова.

Ти пройшла у шлейфі запахів,
Фантастичних синіх спалахів
І помахом феї
Понад землею
Пропливла.

Зашарівся я від сорому,
Вистилав доріжку зоряну,
Коли ти повз мене,
Коли повз мене пропливла.

М-м-м, як тебе я кохаю!
Як підійти - я не знаю,
Як в твої глянути очі,
І серцем, що ніжно співа,
Сказати потрібні слова.

..........................................

Так бажав, щоб летіли поряд ми,
Вистилав я доріжку зоряну,
Коли ти повз мене,
Коли повз мене пропливла,...
Коли ти повз мене,
В обіймах вітру пропливла.

21.08.2015 р.


Рецензии
Цікавий і майстерно написаний вірш. Сподобалось.

Ли Чень Дао   21.08.2015 22:25     Заявить о нарушении