Если бы из памяти удалить... укр

Якби із пам’яті видалити…

Бувають ситуації в житті,
Котрі із пам’яті жага прибрати,
Та навіть вирвати з корінням із душі,
Щоб більше й згадки не було про крапки…

Таке трапляється, що міцно закарбовується у душі,
Та кожен день понівеченого самопочуття,
Тривожні згадки нас терзають в спогадах в тузі,
Та душу рвуть на шматки злісного життя.

І кожен раз, як пам'ять підійме зі дна,
Та рвані рани нам нагадують про втрачені роки,
Завзяття сильне, випалити до тла,
Щоб навіть крихти, не розпізнати в миті на самоті.


Рецензии