21, 08, 2015

Скрозь зарастаюць дзіркі ў плоце, куды маглі яшчэ пульнуць астаткі розуму... каб зарабіць хоць што на пражыццё... і што? Маўчым дагэтуль...бо амёбы, што мо мільёны год чакалі згоды ...прыроды... з усемагутным  Богам.Але не маю моцы я ...чакаць, калі адчыняць мне праход да годнага жыцця ...ў Еўропе, тут, няма істотнай розніцы, дзе жыць, калі ёсць грошы...


Рецензии