Ми як л! д весною-розтанем


Ми ніколи ближче не станем.
Як би не хотілось,
Ми як лід весною - розтанем.
І побачим як все змінилось.

Ми з тобою разом не будем,
Як би не бажала доля.
Ми одне одного забудем
І у кожного буде стежка своя.


Рецензии