***

Коли побачиш воїнів своєї Батьківщини,
Всі інші сорти чоловіків втрачають кольори:
Усі ті в ділових костюмах напудрені "мужчини"
Здаються пережитком старомодної пори.

Лиш тільки воїни по-справжньому реальні,
Лиш тільки воїни по-справжньому живі.
Здається, серед натовпу вони лиш матеріальні
І в служінні своєму лиш вони праві.

Серед звичної веселки кольорів
Колір захисту здається чорно-білим -
Але без воїнів наш двуколор не майорів...
Чого варта в наші дні сміливість?


Рецензии