Жемчужина 11

ЖЕМЧУЖИНА 11

До неба задрал горделивец свой нос.
Сквозь звёзды смотрел, молчаливо и важно.
Людей презирал, но споткнулся однажды.
И плюхнулся носом в коровий навоз.

СОЛОМИЯ ГАЛИЦКАЯ

******************

ПЕРЛИНА 11

До неба задер свого носа гордій.
Він поглядом гордим крізь хмари дивився,
Людей зневажав, але враз оступився.
Та хлюпнувся носом в коров’ячий гній.

СОЛОМІЯ ГАЛИЦЬКА


Рецензии