Вера и разочарование... укр

Віра й зневіра.

Віра й зневіра у відчаї,
Об’єднує миті лихі,
Та серце від болю пекучого,
Сховати, байдуже в тузі.

Де віра у немочі б’ється,
Де дії рішучі її,
Коли рвані рани покриються,
Гнійними плівками з кори.

Вагається біль, обездоленя,
Від немочі дії приречених,
Які у часи й миті зречення,
Формують картину наречення.

Де віра й зневіра у відчаї,
Лихі миті й часу жалю,
Це смутку краї обезличені,
Для втіхи душі у тузі.


Рецензии