Пай он б лди гуллар, рай онлар

Азиз бўлди сасси; алафлар,
Пай;он бўлди гуллар, рай;онлар.
Ултон бўлди ;алби садафлар,
Султон бўлди нафси ўп;онлар.
Амал курсисида – шайтонлар?
Остонада - а;ли имонлар?.
Балким бизни кутар ризвонлар,-
Жой ;олмаган балким ;ачонлар...


Рецензии