Ти поряд

         Ти  поряд.
      

Я  згубилася  в  сонячнім  літі
І  не  можу  знайтися , о  Боже!
Я  живу  в  паралельному  світі
І  ти  поряд  зі  мною  тоже.

Я  згубилася  в  ночах  з-поміж,
Тих  ночей ,  що  були  славні,
Я  відкрию  всі  вікна  навстіж,
Я  відкрию  душевні  ставні.

Я  згубилася  в   осені  ранках,
І  не  можу ,  повірте не  можу,
Себе  тримати  в  тих  рамках,
Де  сухою  з  води  виходжу.

Всі  вечори  тобою  мічені,
І  не  стерти  їх  із  обрію ,
Душевні  рани  не  залічені,
Невгасимим  вогнем  жеврію.

Я  впиваюся  твоїм  поглядом,
І  мене  пронизує  струмом,
Тебе  загубити  боюся  з  острахом,
Тобі  в  слід  дивлюся  з  сумом.

Сонце  сховалось  в  зеніті,
О  ,  мій  жаданий  друже!
Я  живу  в  паралельному  світі,
І  ти   поряд  зі  мною  тоже …


Автор : Н.П.Рубан.


Рецензии