Я тебе не зможу загубити...

КП
Я тебе не зможу загубити,
Запізнитися не зможу теж,
Подаровано тебе любити,
А любов не знає часу й меж.

Радість, сонце, спокій, перемога,
Золото на серці та блакить.
До самого себе ти дорога,
Щастя і життя єдина мить.
20.08.15


Рецензии