Душа в воспоминаниях... укр

Душа у згадках.

Жар полум’я обпАлив душу,
Повстане знову у згадкАх,
До чого тягнеться в думках,
Серденько рване у шматках.

Минуле, це є відрізок життя,
Що з кожним разом, нас жадає
У прірву нового чуття,
Зіпхнути до емоції врожаю.

Але минуле, залишається минулим,
І дії серцю милі, у душі є грубим,
Що кожну мить, як вільна у бутті,
Ядріють болю шви минулих відчуттів.


Рецензии