Sen hardan duydun

Sеn hardan gordun,tekem tenhayam,
Cekilmez ezabla yuklenib qelbim.
Sen hardan duydun,qemli sedayam,
Bir qemli not uste koklenib qelbim.

Gelmir qiriq simlerin eks sedasi,
Meni sevmeyinde,yoxdur menasi,
Gel baxma qelbime,coxdu yarasi,
Bir cirkli sеvdadan,cirklenib qelbim.

Xeyanet ehlinde qelbim vuruldu,
Mehebbet puc oldu,goye sovruldu,
Sonrada qelbimde zindan quruldu,
Qem qusse icinde teklenib qelbim.

Gece ureyimle sohbetim oldu,
Baxdim ehvalna gozlerim doldu,
Heyat da ona cox zerbeler vurdu,
Hele de bir sese weklenib qelbim.


Рецензии