Дар Всевышнего... укр

Дар Всевишнього.

В житті гріховні дії перешкодять,
Благим початкам доброго в бутті,
Плекайте віру у буденності годинах,
Це дар Всевишнього за краще майбуття.

У кожному початку є надія,
Та віра в світле й втішне за життя,
Пробачте всім гріховності у сім’ях,
Це Вас на віру випробовує пітьма.

Покайтеся в гріхах, в церквах моліться,
До Бога поверніться, та й Біблію прочтіть,
То істинність та цінність у буденні,
Бо має прояв нашого Всевишнього в житті.


Рецензии