Червона лiтера творiння

***


Червона літера творіння
Лінія рядка історії
Кома потопу
Продовження псалмоспівця
Питання благовіщення:
Як станеться це?
Відповідь:
Тире як міст
Житія Христового
Апостроф розп'яття
Знак оклику Великодня
Крапка апокаліпсису
Таке речення Бога
Над кожним рядком
Людей


                200815    13.29



На фото: распятие 1616г (приписывается Яну Пфистеру) в костеле иезуитов (ныне - церковь свв. Петра и Павла) во Львове


Рецензии