***

Браслаў
 Над водным азёрным прасторам,
дзе вецер свабодна гуляе,
волны з нязменным чаротам,
што ранiца Браслаў вiтае.
 I песнi табе, горад слаўны,
спяваюць лагодна чароты,
мой Браслаў люб,мы, прыгожы,
фальшывай не чутна  ў iм ноты.
Завiдная спадчына – песнi,
з срэбра каралi азёрныя,
ды  водгукi рэха прыемны.
Дзе людзi стрымана добрыя.
Над водным прасторам  азёрным,
дзе вецер свабодна лунае,
русалка , што ранiца шэптам
мой Браслаў сардэчна вiтае.


Рецензии