Стирала номер

Линяють  вже  серпневі  ночі
Від  ранків   холодом  несе ,
Люблю  твої  я  чорні  очі
Кохаю  їх  понад  усе!

Стирала  номер  в  телефоні
Сто  раз  палила  я  мости ,
І  каялася ,  як  на  Афоні
За  грішну  цю  любов -  прости,

Мене  ти  Боже  любий ,  милий
І не  рахуй  мені  цей  гріх ,
Бо  серцю  моєму  не  сила
Забути  тих  ночей  усіх.

Що  ми  кохалися  таємно
Так  серце  хоче  ще  вернути ,
І  поцілунків  тих  приємних
Мені  ніколи  не  забути.

Вже  вересень  плекає  ночі
І  вітер  листячком  трясе ,
Люблю  твої  я  чорні  очі
Кохаю  їх  понад  усе !..

20.08.15 р.
Автор : Н.П.Рубан.


Рецензии