А. С. Пушкин. Она тогда ко мне придет...

She ‘ll come to me in a striking gown,    
When th’ world has downed its daily cup,   
When good and kind things do lie down,
And bad and nasty ones rise up.

Она тогда ко мне придет,
Когда весь мир угомонится,
Когда все доброе ложится
И все недоброе встает.


Рецензии