про почуття

Я до тебе прИйду зорями на небі,
Колискову пісню присвячу тобі,
Приголублю небом, заколишу вітром,
обійму так міцно, наче назавжди.

Виллю тобі горе, розкажу таємно
що мене бентежить, і як далі жить,
І без тебе, море, жити мені темно,
а ти мене цілуєш, вмиваючи від сліз;

І ті солоні краплі, немов бальзам, лікують,
І ти, як кремінь, сильна, впадеш лицем униз,
А потім, підійнявшись, всміхнешся так розкуто,
а море все шепоче... омиваючи ступні.

20 серпня 2015 р.


Рецензии