С утра сыпну я кофе в чашку

Сипну у чашку кави зранку,
Плесну киплячої води...
Така щоденна забаганка.
Без кави - просто нікуди.
Ковток гарячий кофеїну
Із ароматом тютюну...
Ми живемо ж то раз, єдиний,
Як таку радість омину? !


Рецензии
:-) Справді.... Кава - то вічна тема.

Ли Чень Дао   20.08.2015 22:11     Заявить о нарушении