***

Я наосліп ішла,замітала дорогу назад,
Аби знов не прийти у самотність твоїми слідами,
Бо тебе там нема. Там залишився мій шоколад.

Я молилась, повір. Я тобі не збрехала.
Я ковтнула сльозу,щоб не бачив,  як справді болить.
Я чекала тебе... Я так вірно і довго чекала.
Я всю вічність молилась ща мить.


Рецензии