***

А пам'ятаєш я читала ті твої вірші
І удивлялась в їхню призму.
А потім відкивались двері світлої душі,
І я вдавала дівчинку капризну.

І потім квіт же мій розмай,
Ламались всі стереотипи.
Дивлюся прірва - це вже край:
Летять у голову "метериотити".

В один стакан наллєш чого хотів,
У інший-те, що зветься словом мушу.
І не збагнеш - чи так воно в житті
Чи ти давно пропив вже свою душу.


Рецензии
Спадабалася вельмi верш,не прыпынайтесь.

Завадский Виталий Викторович   20.08.2015 09:53     Заявить о нарушении