безл ч лиць

Є безліч лиць й простягнутиї долонь,
Але душа ховається в віршах.
Є ті,у кого серце, як вогонь,
А є ще ті, які повисли на плечах.

Є ті,кого рівняєш до ікон,
Для них підносиш руки в небеса.
Є ті,що скажуть пафочне "пардон",
А є і ті,що збережуть далекі адреса.

Є запах слів,  духмяність пауз,
Є бризок сміху аромат,
І є хвилюючий до сказу
Далекий,  рідний твій флегмат.

Є звук дощу,є шепіт душ.
Є дзвін у серці,  а потім біль...
І є приємний мозку струс,
Який уп'янить все,  а схожий він на хміль.


Рецензии