досить вже...

…глибоко в грудях тривога постійно,
за збожеволілий в танці зла світ.
перетворилася дружба на лихо,
радісний тільки дитячий нам сміх.
грубшають душі, серця кам’яніють,
зненависть «там», як «тут», вже до своїх…
повного черева ті, що жаліють,
хоче брехня, аби вірили їй!
злилось у горлі криком: «не треба!»
скільки ще смерті вити пісні?..
всі хочуть мирного, ясного неба.
нищити досить Мир у війні!..


Рецензии
Цікаво сказано... На жаль, забагато є тих, для яких війна є самодостатньою метою, які хочуть війни... Тому все якось безнадійно і цих слів ніхто не чує....

Ли Чень Дао   20.08.2015 22:14     Заявить о нарушении