Хлопец на г тары гуляе

Наш час вельмі хутка ўцякае
і ўсё не магчыма паспець
але вось нейкі хлопец на гітары гуляе
спыніся, паслухай, ні кожнаму давялося яго зразумець

пяе ён аб тым, што нельга спяшацца
ўсё ў жыцці прыйдзе неяк раптам, нечакана
трэба мець пачуццё і за каханне трымацца
а ў думках светлую мару захоўваць старанна

і ніколі не спыняцца
ніводнага кроку назад
трэба чалавекам застацца
і сваю душу нікому не прадаць

павага вам за тое, што жывеце
складанае ці не, ў вас жыццё
але жыццё цудоўнае, адзінае ў свеце
і з роднымі людзьмі, сябрамі так цяпло!


Рецензии