Та я забула вже тебе

Мабуть, ти пам'ятаєш
прогулянки, коли все спить,
коли спить він - блаженний Київ.
Коли на світі ти і я,
Коли ніщо більш не хвилює.
Ти пам'ятаєш поцілунок
і кожну мить, і кожне слово,
що тихо прошептав в кінці.
Ти пам'ятатимеш ще довго
і зустрічатимеш мене у снах
щоночі, щопівроку, кожен рік.
Скажу як є: та я забула вже тебе.

15.07.2015


Рецензии