***

У голові лиш дурні ідеї
Вони не часто заходять в гості.
Але коли все зайшли на каву,
це просто найвеселіші гості.
Ми з ними змінюємо роботу
І вирушаємо у турне.
Яке звемо-світ моїх ілюзій
Це супер шоу,й воно круте.
Ми там купуєм мені Ферарі
Великий дім і шматок Землі.
Всі там отримують по заслузі
І ті хто добрі,і ті хто злі.
Але не довго триває свято
Будильник дзвонить бо рівно шість,
І тільки ранок тепер зі мною
Тепер лиш він мій єдиний гість.


Рецензии