***

Такий дурний й веселий настрій
А все навколо мов на дощ.
Все б кинути та йти гуляти
Та треба ще варити борщ...
Мені потрібно написати,сходити і відповісти...
Але ж як хочеться так взяти
І просто від усіх втекти!
Мені не сумно!Не погано!
І настрій в мене вишій клас
А просто всі мене дістали
Мені б сьогодні меньше ВАС.


Рецензии