***

Такий великий,щирий задум-
подарувати нам життя,
Але не все продумав добре,
коли завершував дитя.
А ми тепер на роздоріжжі
Тягучих помислів й ідей.
На перехресті у тумані
Стоять враз тисячі людей.
Мабудь,це надто драматично
Навіщо взагалі пишу...?
Як розберуся з перезрестям,
То вам одразу відпишу.


Рецензии