Вертайся

Мені здається,що ти моя єдина доля,
Що тільки ти,сім'я,хатинка біля моря.
Коханий мій,я знаю,ще трішечки чекати,
Приїдеш,буде все,і ти не змусиш більше ждати.
Рідненький ,вірь мені і зможем все ми разом .
Я обіцяю,ще розповісиш маленьким казку.
Ти живеш відраз у мене в серці ,тільки ти..
Я дочекаюсь ти - мої мрії,ты - мои мечты!


Рецензии