Зiрка любовi

На небі зіронька сія. -
                Моя то зіронька й твоя.
Вона світила так яскраво(!),
                коли йшли поруч  ти і я.
Як дні похмурими були,
                вона світила нам з імли -
щоб ми свій шлях не загубили,
                щоб ми біду перемогли.
Тепер іду один я, сам -
                ввіряю душу Небесам;
і не згасає наша зірка.
                ...Хоч я ще тут, а ти вже "там"...
Живу-надіюсь повсякчас:
                назавжди Бог з'єднає нас. -
І запалає наша зірка,
                ...як в ті роки, як в перший раз.
На небі зіронька сія...


Рецензии