Диссонанс

коли рожа крива
а
спина
колесом -
разбей
       зеркала
пеняй
на геном
ибо
общество
равных
       возможностей
и
для гениев
и
для ничтожностей -
враки
на кладбище
все равны
Пифагора штаны
аки

2015


Рецензии