Ще дзюрчить вода джерельна...

Ще дзюрчить вода джерельна,
                ще хлюпочеться ріка...
Ще ота жура пекельна
                не зломила козака.
Ще до рідної хатини
                не забувся вірний шлях,
ще обійми батьківщини
                часто бачаться у снах.


Рецензии