Якщо по1деш ти...

Якщо поїдеш ти в далекий край чужий -
                усе найкраще серцем там вбирай.
Одначе край батьківський рідний, дорогий -
                ти, друже мій, такОж не забувай.

Коли подивишся - і зблизька, і здаля -
                на світ дитинства, де себе ти взнав,
збагнеш, напевно, що твоя лиш та земля,
                яку тобі Господь подарував.


Рецензии