Г мн Укра ни 2015

Вже померли України і слава і воля,
Вже нам, браття українці, тільки плаче доля,
Стали браття в бій кривавий від Сяну до Дону,
Панування в ріднім краю віддали любому,

Гинуть хлопці молоденькі як роса на сонці,
Жебракують потихеньку у своїй сторонці,
Душу й тіло положили, а нема свободи,
Чорне море - далі стали від нас його води,

Із завзяттям нами щиро жиди управляють,
Схаменіться, люди добрі, нас с землі стирають,
І одвічна незалежність, і доля народу -
Все засунуто у дупу козацькому роду.


Рецензии