Я Тобi присягаюсь...

Я Тобі присягаюсь: мені нашептали вітри,
Що далеко, у теплому морі, купається злива...
А у мене по серцю стікають холодні дощі,
Бо сьогодні вона, а не я, надзвичайно щаслива...

Щастя, що воно? - птаха...Не втримаєш пташку в руках,
Як не втримати вітер, дощі, зорепад, хуртовину...
Два кохання, дві долі,дві річки, в життєвих штормах,
Не зуміли зійтись - не злилИся у річку єдину...

Ми з Тобою сьогодні - по різнії сторони стін -
Знов безсоння моє, наче вітер, ввірветься до хати
І під музику серця, у вальсі кружлятиме тінь,
І так ніжно і сумно знов мрії почне колихати...

Я із подихом вітру прийду в твої райдужні сни,
Там де срібнії зорі, де місяць всміхається в повінь,
Там де осінь моя, наче птаха, чекає весни,
Де з тобою, мов діти, купаємось в морі любові...

Хай хто скаже, що час все забуде, злікує, зітре,
Та...сьогодні я хочу до крику - Тебе обійняти...
Ти не зможеш...ну просто - не зможеш - забути мене,
Я не зможу...ну просто - не зможу - тебе не кохати...


Рецензии