Персик

Російські танки валять хати
І «гради» риють тротуар.
Донбасом бродять їх солдати,
Керують стадом яничар.
Крадуть вугілля і заводи,
Вивозять «тачки» і майно.
Убогі зайди і заброди,
Синонім їм усім-лайно.
Та людям руським це «до фені»,
Просто такий «російський мір»
Один дебіл у них на сцені,
Він їм і Гамлет і Шекспір.
Сказав вбивати і вбивають,
Давити фрукти, аж бігом
І м'ясо палять, хоч не мають.
Ну чим скажіть це не дурдом?
І дивно, ні війна, ні смерті
На них не діяли, а тут
Розчавлений, звичайний персик,
Ледь форму не відкрив і суть.
Візьміть же в руки помідори,
Наказам фюрера на зло,
Тай закидайте цю потвору,
Так влучно прозвану-Х..ло.


Рецензии
Чому не в АТО?

Раздватретий   19.08.2015 10:17     Заявить о нарушении