Море котить хвилi...

Море котить хвилі, хвилі непривітні... -
           Скоро вже нагрянуть холод і сльота.
Відійшли за обрій дні яскраві літні
                ...і мої веселі молоді літа.

Небо вкрили хмари, хмари водянисті,
           вдень не видно сонця, а вночі - зірок.
Щось шука вітрисько у пожухлім листі.
          Погляди тьмяніють від сумних думок.


Рецензии