Це знають шведи.. , знали iнки...

Це знають шведи.., знали інки... -
                Чоловіки усіх віків
свої найкращі роблять вчинки
                для жінки і заради жінки. -
Шляхетнить це чоловіків.

Земна любов (святе надбАння) -
                найвища із людських утіх.
Та хто позбавлений кохання
                (розплата за великий гріх),
той найнещасніший за всіх; -
                не знайде радої стежинки... -
йому в житті не повезло.

                Усе добро - заради жінки.
І також... - через неї зло.


Рецензии