Умовнiсть, подвiйнiсть буття

Умовність, подвійність буття,
Надмірність і тлін насолоди,
Змагання, щоб все до пуття –
У піжмурки гра… У Свободи

Немає дилем і питань…
Свободі вони ні до чого…
Життя на шляху до злітань
Просте вивільняє з складного…

Свідомість, що сходить, як дар,
Не множить хитань і розброду,
Виводить з журби, знемагань,
Возносить у Силу й Свободу…

Свідомість, Любов, Чистота –
Проявлення Духу Свободи…
І кожна Істота Земна
Шукає своєї Дороги…

18.08.2015


Рецензии