Вiтання трудящим

Зі святом щиро вас вітаю!
                Здоров'я вам усім бажаю!
В житті бажаю вам зазнати
                багато днів, які, мов свято!

Відносно праці що сказати? -
                Хай буде радісно-крилата!


Рецензии