Tak szybko czas minal

TAK SZYBKO CZAS MINAL
 

Czterdziesci lat, jak jeden dzien,
Jakby tajemnie mimo naszej obecnosci
Minely szybko, pozostawiajac tylko cien
Czulych wspomnien mego dziecka milosci .

Ty zawsze bedziesz dla mamy malutka,
Sloneczko moje, moja milutka.
A teraz twoj synek uwielbia cie, niunia,
Tak szybko czas minal, zostalam babunia.

18-08-2015
                ***

AP (wersja oryginalna)


Рецензии