Намисто

Червоне  жіноче намисто, щось вічне  у ньому  й святе,
Воно береже особисте, тонке  і тендітне,
Просте,
У  ньому  тепло  материнське,
І клич довгодзьобіх  лелек,
Козацьке, сучасне,
З дитинства,
Воно немов  часу браслет,
Несе у  буремні  дні спокій,
Надію,
Погане мине,
Дарує червоне   намисто
Промінчик  тепла,
Що сяйне!
18.08.2015


Рецензии
Прекрасно сказано! Сподобався Ваш твір.

Ли Чень Дао   19.08.2015 20:19     Заявить о нарушении
Щиро вдячна

Алена Скиба   19.08.2015 20:59   Заявить о нарушении