Я не встигаю...

Я не встигаю віддавати...
                у метушливім цім житті;
бо не втомився обіцяти..;
                а обіцянки - не пусті.

Ще скільки хочеться зробити
                для дорогих мені сердець...
Отож доводиться просити:
            "Пробачте... це ще не кінець...".

Зроблю, зроблю. - Дай, Боже, сили.
           Дай, Боже, часу - все  зроблю.
І так, мабуть, аж до могили.
            ...Бо я вас, людоньки, люблю!


Рецензии