Дерево жизни... укр

Дерево життя.


Промінчик світла провсковзне надією,
У віру справжньою, чудовою та цілою,
Що може нам в бутті прекрасне дарувати,
У щастя днів стежини обирати.

Ми завжди йдемо по дорозі возз’єднання,
Для планів здійснення та сповнення бажання,
Є ціль в житті, як основна й жадана,
Що за буття для нас є паростком надбання.

Є сенс та мрія, але з плином часу,
Для здійснення надій приєднуємо миті,
КотрІ формують прояв виникнень в житті,
Доповнень у ростках, здійснЕння дій.

Впродовж шляху, що долею відмірян,
Ми робим тісячі, мільйони спроб,
Аби життя в цілому нас вражало,
Та надихало на подібність строк.


Рецензии