Блакитнi очi...

Блакитні очі твої - неба висота,
               де світло сонця, сяйво місяця нічного.
Дивлюсь на тебе - і душа скида літа.
              Я певен, дівчино, - твоя краса від Бога.

Твій ніжний погляд із-під довгих вій густих -
                мені дарує і захоплення, і ласку.
...І ось навколо метушливий світ притих. -
          Ти вводиш, дівчино, мене в чарівну казку.

Три заповітні слова ще не говорю -
                остерігаюсь долю й щастя сполохАти.
Про тебе мрію - і святим вогнем горю.
                Жадаю, дівчино, тебе.., тебе кохати!


Рецензии