Нас дiдами називають...

Нас дідами називають
                вже давно.
Та серця у нас співають
                все одно.
Тож до старості ти, брате,
                не іди.
Будем жити і співати,
                як завжди.

Дні ідуть, біжать,
                збиваючись в роки.
В тридцять літ, на жаль,
                бувають старики.
Ті  ж, хто люблять і співають
                на зорі,
хай діди, але бувають
                не старі.


Рецензии